• Megastore voor je (huis)dier in Bergambacht
  • Ruim 1000 m2 winkelplezier
  • Gratis parkeergelegenheid
menu
Vandaag geopend van 13:00 tot 18:00
‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

Beaphar verkrijgbaar bij Petsworld Tropika in Bergambacht

Het kwaliteitsmerk Beaphar biedt een grote verscheidenheid aan producten voor jouw huisdier. Beaphar is er voor je hond, kat, konijn, knaagdier en vogel. In het assortiment vind je vlooien- en tekenbestrijding, wormenkuren en supplementen. Voor een optimale verzorging van je huisdier biedt het assortiment van Beaphar uitkomst.

Beaphar anti parasieten voor je huisdier

Een groot aanbod Beaphar parasietenbestrijding vind je in onze grote dierenwinkel Petsworld Tropika in Bergambacht. Het is belangrijk om te voorkomen dat je huisdier last krijgt van parasieten. Naast vervelende jeuk, kunnen parasieten namelijk ook gezondheidsproblemen veroorzaken.
Indien jouw huisdier al last heeft van parasieten kunnen de producten van Beaphar ook helpen bij een effectieve bestrijding. In het assortiment vind je diverse Beaphar anti-parasietenmiddelen voor hond, kat, konijn, knaagdier en vogel.

Beaphar snacks voor je huisdier

Ook de heerlijke voedingen en snacks voor je huisdier zijn bekende producten van Beaphar. Verkrijgbaar in diverse soorten en smaken, zodat jij je huisdier elke dag opnieuw kunt verrassen. Ontdek onder andere Beaphar kattenvoer, konijnenvoer, caviavoer en meer. Ook lekkere tussendoortjes van Beaphar vind je zeker in onze winkel.