menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:30
  • 12 + 2 kg Royal Canin hondenvoer Golden Retriever Adult

12 + 2 kg Royal Canin hondenvoer Golden Retriever Adult

Hoogwaardige voeding speciaal voor de volwassen golden retriever. 
51,95

  • 12 + 2 kg Royal Canin hondenvoer Golden Retriever Adult
  • 51,95
De Golden Retriever is een hond vol energie en geeft zich altijd voor 100%. Hij heeft een lief karakter, is aanhankelijk en geduldig.

Door zijn rustige karakter is hij ideaal gezelschap voor kinderen. Hij is dapper, verdraagzaam en gezegend met een opvallend vriendelijk uiterlijk en De Golden Retriever beschikt over een uitstekend geheugen en is enorm trouw. Hij is de mens altijd tot dienst geweest en is enorm trouw. Speciaal voor deze rashond heeft Royal Canin voeding ontwikkeld.Door de dichte, ondoordringbare vacht houdt de Golden Retriever makkelijk warmte en vocht vast waardoor ze gevoelig zijn voor huid- en vachtproblemen.

Komkommerkruidolie en biotine maken de vacht zacht en bevorderen glans. Zwavelhoudende aminozuren bevorderen de productie van keratine en kunnen zo de vachtvorming ondersteunen. Een complex bestaande uit pantotheenzuur, nicotinamide, histidine, inositole en choline versterkt de huid.

De energieverzorging van de hartspier wordt versterkt door toegevoegd taurine en L-carnitine en een oxidantencomplex helpt de cellen te beschermen tegen veroudering. Om de Golden Retriever haar gewrichten te beschermen is er chondroïtine en glucosamine toegevoegd die artrose vertragen en kraakbeen beschermen.

Omdat deze rashond aanleg heeft voor overgewicht houdt Royal Canin rekening met een lage energietoevoer.