• Megastore voor je (huis)dier in Bergambacht
  • Ruim 1000 m2 winkelplezier
  • Gratis parkeergelegenheid
menu
Vandaag geopend van 13:00 tot 18:00

Cavalor Special Care Strucomix Sensitive 15 kg

Uitgebalanceerde paardenmuesli met compleet kruidenmengsel en laag eiwitgehalte voor gevoelige paarden.
13,49

  • 13,49
Cavalor Strucomix Sensitive is een goed uitgebalanceerd voeder voor gevoelige paarden.

Vele paarden ontwikkelen verschillende problemen door een onevenwichtige voeding en een slechte spijsvertering. Strucomix Sensitive bevat een weldoend kruidenmengsel op basis van brandnetel, gember en viooltjeskruid; m.a.w. het zuivert het lichaam en brengt het weer in balans. Het zuiveringsproces heeft een heilzaam effect op de huid en optimaliseert de vertering.

Strucomix Sensitive heeft een laag eiwitgehalte, wat de lever ontlast en overtollig warmteverlies en zweten verhindert. Bij gevoelige paarden werd aangetoond dat een voeding te rijk aan zetmeel de normale darm- en spierwerking belast. Een laag gehalte aan suiker en zetmeel in Strucomix Sensitive bevordert de gezonde vertering en een optimale spierwerking en verlaagt de insulinebehoeften. Het helpt paarden met overgewicht een normaal gewicht te herwinnen. Een laag suikergehalte kan bijdragen tot de preventie van hoefbevangenheid.

Strucomix Sensitive is rijk aan ruwe vezels en vet. Deze combinatie zorgt voor een trage en veilige aanwending van de energie zonder dat het paard hiertoe extra granen moet verteren. Strucomix Sensitive wordt gecombineerd gegeven met grofstengelig droog hooi. Zeker geen kuilvoer noch jong gras meevoeren!
Barcode 5410340725016
Artikelnummer 472501