• Megastore voor je (huis)dier in Bergambacht
  • Ruim 1000 m2 winkelplezier
  • Gratis parkeergelegenheid
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:30

snObbs orthopedisch matras zwart

Speciaal voor honden met gewrichtsproblemen en oudere honden. Memory-foam en koudschuim zorgen voor een optimale ondersteuning van het lichaam van de hond. 
79,95

  • 70 x 50 x 10 cm
  • 79,95
Het snObbs orthopedisch matras is speciaal voor honden met gewrichtsproblemen en oudere honden.

De twee soorten vulling, memory foam en koudschuim, zorgen voor een optimale ondersteuning van het lichaam van de hond. Zowel voor de gewrichten als het totale gevoel van comfort is het snObbs orthopedisch matras zeer heilzaam en rustgevend.

Memory foam heeft een open celstructuur en reageert op lichaamswarmte. Het wordt zachter naarmate de warmte toeneemt. Op plekken waar er meer druk is, bijvoorbeeld rond de gewrichten, stijgt de warmte, met gevolg dat de structuur van het materiaal verzacht en zich vormt om de hond heen. De hond voelt daardoor overal de juiste ondersteuning en comfort. Tevens helpt het om nieuwe kwalen te beperken en te voorkomen.

Honden die veel willen liggen, omdat ze niet helemaal fit zijn of een dagje ouder worden, krijgen bijvoorbeeld minder last van stijfheid. Ook worden de gevoelige plekken ondersteund door de juiste drukverdeling.
Dit hondenmatras slaapt als een warme deken voor uw hond.

Het onderhouden kan door middel van een vochtige doek en bij intensief gebruik wekelijks snObbs onderhoudsmiddel.
Op ritsen en stiknaden wordt 1 jaar garantie verleend. 
Barcode 8718531862753
Artikelnummer - 70 x 50 x 10 cm 1000219