• Megastore voor je (huis)dier in Bergambacht
  • Ruim 1000 m2 winkelplezier
  • Gratis parkeergelegenheid
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:30

Edgard & Cooper Doggy Dental Appel en Eucalyptus Large 7 st

Caloriearme en graanvrije kauwsnack met eucalyptus en appel voor een gezond gebit. Luchtgedroogd voor extra lang kauwplezier. 
5,49

  • 5,49
De Edgard & Cooper Doggy Dental Appel en Eucalyptus is een graanvrije kauwsnack en helpt een gezond gebit te ondersteunen.

XL kauwplezier voor een betere poetsbeurt
Tandplak kan koppig zijn. Daarom is een dental stick die lang meegaat essentieel. Deze sticks zijn luchtgedroogd. Het duurt eeuwen om ze door te kauwen. Dat betekent dat ze de tanden van je hond grondiger en effectiever poetsen.

Een 'lichtere' stick
Edgard & Cooper gaven deze sticks een slim buisvormig design. Zo poetsen ze grondiger schoon met minder calorieën. En omdat ze alleen plantaardige ingrediënten gebruiken, is Doggy Dental van nature caloriearm.

Honden staan niet bekend om hun frisse adem. Deze sticks bevatten de natuurlijke kracht van eucalyptus om vieze geurtjes op afstand te houden. Sterke tanden zijn gezonde tanden. Daarom wordt er ook calcium toegevoegd aan de dental sticks: zo blijven die witte parels van je hond in topconditie. Daarnaast is er voor plantaardige smaken zoals appel en kokos gekozen zodat tandverzorging geen karwei hoeft te zijn. 
Barcode 5407007142118
Artikelnummer 5407007142118