menu
Vandaag geopend van 13:00 tot 18:00

Uw paardendekens snel en professioneel gereinigd!

Spaar uw eigen wasmachine!

Niet meer tobben met het wassen van paardendekens! In samenwerking met dekenwasserij Montfoort zorgen wij ervoor dat uw dekens vakkundig gereinigd en gerepareerd worden. Of het nu fleecedekens, zweetdekens, zomer-en winterdekens, zadeldekjes of bandages zijn, uw dekens zijn voor wassen en repareren bij ons in goede handen. 

Paardendeken wassen verlengt de levensduur

Paardendekens kunnen, mits ze goed worden onderhouden, jaren meegaan. Door uw dekens periodiek professioneel te laten reinigen, hebben vuil en zweet minder kans om diep in het materiaal te dringen. U kunt daarmee de levensduur van uw deken aanzienlijk verlengen.

Wasvoorschrift

Uw dekens worden bij de dekenwasserij met de grootst mogelijke zorg en volgens het wasvoorschrift gewassen en gedroogd. Wij verzoeken u om overtollig haar af te borstelen en de sluitingen en/of bilkoorden vast te maken. Dit voorkomt eventuele schade tijdens het wassen.

Vakkundig gerepareerd

De dekenwasserij kan uw paardendekens ook repareren en waterafstotend maken. Gescheurde dekens, loszittende singels en kapotte gespen worden op vakkundige wijze gerepareerd. Hiervoor wordt uiteraard materiaal van hoge kwaliteit gebruikt.

De deken wordt vóór reparatie in principe altijd professioneel gereinigd.
Uiteraard wordt bij reparatie zoveel mogelijk rekening gehouden met de kleur en het materiaal van uw deken.
Kosten voor reparatie zijn afhankelijk van de schade.

Inleveren/ophalen

Elke week worden op dinsdag de dekens opgehaald en vervolgens de week later weer gebracht. Breng uw dekens dus uiterlijk op maandag.

Tarieven:

Alle dekens (ook winterdekens) 12,50
Waterafstotend maken van uw deken 6,99
Zadeldek / sjabrak wassen 5,99
Beenbeschermers / bandages (per 2) 4,50
   
Reparatie  
Grote scheur 15,49
Kleine scheur 9,50
Musketonhaak 4,50