• Megastore voor je (huis)dier in Bergambacht
  • Ruim 1000 m2 winkelplezier
  • Gratis parkeergelegenheid
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 17:30

Ferplast Hen House Medium

Stevig en duurzaam kippenhok voor buiten, compleet met ren. Het hok is waterafstotend, schimmelwerend en bestand tegen uv-stralen door de speciale coating.
399,00

  • 399,00
Ferplast Hen House is perfect voor buiten. Het stevige huis is gemaakt van FSC-gecertificeerd Noors dennenhout en gecoat met een ecologische, niet-giftige en schimmelwerende impregnerende verf. Hierdoor is het hok bestand tegen uv-stralen en waterafstotend. De verf, aangebracht met behulp van een bepaalde flow-coating-technologie, zorgt voor een perfecte duurzaamheid. Om een goede thermische isolatie te garanderen, is het dak van het kippenhok bovendien gecoat met een speciale waterdichte hars die bestand is tegen weersinvloeden.

Het kippenhok staat op stevige plastic poten en is van binnen verdeeld in twee aparte ruimtes. De eerste ruimte is een hut voor het verzamelen van eieren, uitgerust met een zijdeur die open kan met veiligheidsslot. De tweede ruimte bestaat uit een groter gebied compleet met zitstok, vuilopvangbak en metalen rooster, dat helpt het binnenmilieu schoon te houden door te voorkomen dat vogels in contact komen met vuil. Een handige houten ladder zorgt ervoor dat de kippen gemakkelijk op- en af kunnen stappen de grote ren in. De toegangsdeur is verschuifbaar.
Barcode 8010690188232
Artikelnummer 57098400