• Megastore voor je (huis)dier in Bergambacht
  • Ruim 1000 m2 winkelplezier
  • Gratis parkeergelegenheid
menu
Vandaag geopend van 13:00 tot 18:00

Alles voor paard en ruiter bij Petsworld Tropika

Alles voor paard en ruiter

Wij ontvangen je graag in onze winkel in Bergambacht om onze ruime collectie voor ruiter en paard te bekijken. Ben je op zoek naar een hip zadeldek met een bijpassend halster, een onderhoudsproduct voor je paard of zoek je juist naar die aparte rijbroek voor een leuk prijsje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kom eens langs en bekijk de laatste ruitersportmode van vele verschillende bekende merken waaronder ANKY, BR, Cavalor, Cavallo rijbroeken, F.R.A., Hippostar, Harry's Horse, Horseware, Hoffman, DHH Nedhorse, La Valencio, Mountain Horse, QHP, PAVO, Powerhorse, Sectolin en Uvex.

Rijlaarzen en schoenen

Rijlaarzen en schoenen

Bij ons vind je een groot assortiment rijlaarzen, jodhpurs en schoenen in verschillende prijsklasse. Verkrijgbaar in kinder-, dames- of herenmaten. Kom langs om te passen en voor alle informatie!
Rijbroeken en (wedstrijd)kleding

Rijbroeken en (wedstrijd)kleding

Bij ons vind je een variërend aanbod rijbroeken en bovenkleding van onder andere Harry's Horse, QHP, BR, ANKY, La Valencio en Cavallo en de uitgebreide Royal Competition wedstrijdcollectie!
Veiligheidshelmen

Veiligheidshelmen

Een veiligheidscap is onmisbaar bij het paardrijden. Op veel maneges en verenigingen én tijdens wedstrijden is het dragen van een goedgekeurde veiligheidshelm verplicht. Bij ons vind je een groot assortiment goedgekeurde caps. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste pasvorm.
Veiligheid

Veiligheid staat voorop

Bij Petsworld vind je alles om veilig te kunnen paardrijden. Zo vind je naast een uitgebreide collectie caps ook bodyprotectors voor kinderen en volwassenen. Een bodyprotector beschermt je bovenlichaam bij een mogelijke val van je paard.
Benodigdheden en verzorgingsproducten

Benodigdheden en verzorgingsproducten

Uiteraard hebben wij een zeer groot aanbod benodigdheden, zoals halsters, zadeldekken, zwepen en borstels en alle denkbare verzorgingsproducten. Ook voor een uitgebreide keuze aan voeding en supplementen ben je bij Petsworld Tropika aan het juiste adres. Bovendien ben je bij ons aan het juiste adres voor het beste advies.
Paardendekens

Paardendekens reinigen en repareren

Om het paard in alle weersomstandigheden goed te beschermen hebben wij een zeer ruim assortiment paardendekens. Onder andere regendekens, fleecedekens en outdoordekens van Amigo, BR, QHP of Powerhorse. Ook kun je bij ons terecht voor het laten wassen van je deken. Lees meer >>